Personal Training

 • Je werkt 1 op 1 met jouw eigen trainer
 • Direct 24/7 contact met jouw trainer
 • Trainen op afspraak
 • Trainingen van 30 of 60 minuten
 • Alles voor een optimaal resultaat
 • Pakketten met aantal trainingen
 • Korting op supplementen
 • Gratis account MH Food Inspiration

Reviews

 • ‘Na 5 maanden trainen met z’n ups en downs maar elke keer toch weer gemotiveerd worden door Marc  en zijn team is mijn vetpercentage van 35 % naar 17,1 % gegaan en ben ik nu ruim 18 kg lichter.’

  Maikel
 • In de loop der jaren ben ik al lid geweest van heelveel sportscholen.Nog nooit heb ik zoveel resultaat geboekt als nu door de combinatie van goed begeleid sporten, trainingsschema’s, voeding en iedere 4-6 weken een meting. Nu zit ik letterlijk en figuurlijk goed in mijn vel. De groep is nooit groter dan 8 personen wat zorgt voor een persoonlijke sfeer.

  Nicole Slegtenhorst-Kors
 • “Na altijd veel gesport te hebben, enkele blessures verder en telkens niet de juiste motivatie te hebben gevonden heb ik in maart de knoop doorgehakt. Ik wil weer beginnen en dit keer gaan we het goed doen! Na wat zoekwerk uitgekomen bij Marc voor een proefles. Fantastisch! Zoveel sportscholen aan de binnenkant gezien, maar waar ik nooit langer dan 3 maanden bleef plakken. Hier heb ik echt de juiste en professionele begeleiding en de push die ik nodig had om echt gemotiveerd te gaan sporten. Altijd iemand op de vloer die mij helpt, hulp bij mijn voeding en bovenal een zeer professioneel team! Heel blij dat ik begonnen ben, want mijn vetpercentage gaat naar beneden en ik merk dat mijn lichaam gevormder wordt. Werken aan de beste versie van mijzelf, bedankt team!”

  Leonoor Kinkel
 • “In de loop der jaren ben ik al lid geweest van heelveel sportscholen.Nog nooit heb ik zoveel resultaat geboekt als nu door de combinatie van goed begeleid sporten, trainingsschema’s, voeding en iedere 6 weken een meting. Nu zit ik letterlijk en figuurlijk goed in mijn vel. De groep is nooit groter dan 7 personen wat zorgt voor een persoonlijke sfeer.”

  Nicole Slegtenhorst
 • “Inmiddels ruim een jaar lid en nog steeds heel erg blij met mijn keuze! Goede begeleiding van de trainers, je word steeds opnieuw elke training weer uitgedaagd waardoor je goede resultaten boekt!”

  Barbara
 • Na 2 prachtige meiden gekregen te hebben niet meer in staat te zijn om al de kilo’s eraf te krijgen! Ik woon in Curacao en tijdens een bezoek aan Nederland op aanraden van vriendinnen bij Marc langs gegaan. Een volledig pakket gekregen, metingen, voedingsschema, sportschema en hulp met opstarten! Nu 4 weken later via Skype contact, weer bijstellen, en serieus resultaat behaald! Echt super fijn dat ik het vanaf hier kan doen!

  Kristel van Haeringen
 • “GEVONDEN!!!!!!!!! Heel lang gezocht, heel veel geprobeerd, maar nu echt gevonden! De begeleiding en het persoonlijke dat ze allemaal beloven…… ik kon het tot voor kort nergens vinden. Echte belangstelling voor hoe het met je gaat , hulp met je voeding hulp met de oefeningen….. en zo af en toe een schop onder mijn kont als ik die nodig heb.., gewoon echte aandacht!

  In korte tijd heb ik hierdoor al heel veel bereikt! Ik ben nog niet waar ik zijn wil maar de spirit en het begin is er! Echt voor iedereen , jong, oud, groot, klein dik of dun een persoonlijk schema. Sporten met heel veel plezier en fantastisch resultaat.”

  Nilca
 • Toen ik met Personal Training bij Marc begon, was m’n vetpercentage 25,6%. Inmiddels zit ik op 19,5%, ben ik fit en zit ik weer vol energie. Naast het geven van PT lessen, is Marc een motivatie voor mij met z’n enthousiaste en ondernemende ideeën. MH Food Inspiration is hierbij een handige aanvulling op PGMH, om m’n laatste doelen te bereiken en inspiratie te krijgen voor lekkere en gezonde recepten.’ 
  Mélanie Snoeks
 • “Verschillende sportscholen geprobeerd en eigenlijk was het nooit wat ik hoopte te vinden bij persoonlijke begeleiding. Tot ik bij Marc Hogervorst terecht kwam. Want hier wordt je wel in de gaten gehouden als je sport en erop gewezen als je de oefening niet helemaal goed doet. En het voedingsadvies wat je meekrijgt werkt ook echt. Marc stelde een doel waarvan ik dacht dat het niet haalbaar zou zijn. Maar vandaag exact 3 maanden nadat ik ben begonnen is mijn doel bereikt. Op naar een vetpercentage onder de 20%.”

  Ingeborg Biemans
 • ‘Begin 2016 ben ik met Marc gaan trainen en heb ik met zijn hulp een switch gemaakt. De eerste 30 kilo zijn er in rap tempo van af gegaan. Marc motiveert, ook op momenten dat je er doorheen zit. Met goede adviezen en persoonlijke aandacht trekt hij je er doorheen. Ik kan iedereen aanraden met Marc en zijn team te trainen!’

  Geesje Reitsma
 • “Ondanks dat ik mezelf niet te dik vond, was ik niet fit. Vaak ziek, rugklachten, moe en net 2 – 3 kilo te zwaar.
  Na veel tegenzin toch begonnen bij Marc en na 2 weken had ik de smaak goed te pakken.
  Ik viel een beetje af, maar werd vooral veel fitter, sterker en gespierder.
  Het PHP eten viel niet altijd mee, maar als ik nu een weekend zwaar getafeld heb weet ik precies wat ik moet doen om weer terug in het gareel te komen.
  Ziek ben ik echt nooit meer, mijn rug is sterk. Maar moe… ja dat ben ik nog steeds, maar dan van die lekkere lome vermoeidheid door die bikkels die circuitjes geven. Heerlijk!”
  Pleunie de Wit
 • Na mijn zwangerschap was het echt weer tijd om in beweging te komen. In de sportschool deed ik altijd maar wat zonder een concreet plan. Bij Marc krijg je een gericht trainingsschema wat precies aansluit bij je doel en gericht op jouw situatie. Nu 4 weken later is het resultaat duidelijk te zien. Ik voel me fitter en mijn lichaam wordt strakker. De meetmomenten zijn een goede motivatie om door te gaan. Door te zien dat je vooruit gaat wil je meer!

  Emilie Geers-Vreeburg

Swipe naar rechts en links voor meer testimonials.

Onze mogelijkheden en tarieven

Personal

1x per week
1 op 1 
met jouw TOP trainer

Personal Hormonal Profiling
Persoonlijk voedingsadvies
Voor jou werkende trainingsschema’s
Persoonlijk supplementenadvies

50% korting op personal fitness
Gratis mhfoodinspiration.nl
24/7 contact met coach

Elke 4 weken voortgangsmetingen
Elke training evaluatie met trainer

€67,-

(per training)
(12 weken traject)

Personal Plus

2x per week
1 op 1 
met jouw TOP trainer

Personal Hormonal Profiling
Persoonlijk voedingsadvies
Voor jou werkende trainingsschema’s
Persoonlijk supplementenadvies

Gratis personal fitness
Gratis mhfoodinspiration.nl
24/7 contact met coach

Elke 4 weken voortgangsmetingen
Elke training evaluatie met trainer

€63,-

(per training)
(12 weken traject)

Personal Premium

3x per week
1 op 1 
met jouw TOP trainer

Personal Hormonal Profiling
Persoonlijk voedingsadvies
Voor jou werkende trainingsschema’s
Persoonlijk supplementenadvies

Gratis personal fitness
Gratis mhfoodinspiration
24/7 contact met coach

Elke 4 weken voortgangsmetingen
Elke training evaluatie met trainer

€61,-

(per training)
(12 weken traject)

6 weken traject +20%
30 minuten trainingen 65%
ELITE Personal Trainer +15%

1 op 2 training + 10%,- per training

Geïnteresseerd in onze
Personal Fitness mogelijkheden?