Personal Training

 • Je werkt 1 op 1 met jouw eigen trainer
 • Direct 24/7 contact met jouw trainer
 • Trainen op afspraak
 • Trainingen van 30 of 60 minuten
 • Alles voor een optimaal resultaat
 • Pakketten met aantal trainingen
 • Korting op supplementen
 • Gratis account MH Food Inspiration

Reviews

 • “Ik had al 13 jaar pijn in mijn lijf door fibromyalgie. Traject doorlopen bij Reade maar niets hielp. Totdat ik Marc tegen kwam. Hij beloofde mij pijnvrij en blessure vrij te krijgen. Nu 3 maanden later kan ik niet anders zeggen dan chapeau!!! Het is hem gelukt. Ikvoel me super train 3x per week en eet gezond. Ik raad het iedereen aan!!”

  Monique Hollander
 • “In de loop der jaren ben ik al lid geweest van heelveel sportscholen.Nog nooit heb ik zoveel resultaat geboekt als nu door de combinatie van goed begeleid sporten, trainingsschema’s, voeding en iedere 6 weken een meting. Nu zit ik letterlijk en figuurlijk goed in mijn vel. De groep is nooit groter dan 7 personen wat zorgt voor een persoonlijke sfeer.”

  Nicole Slegtenhorst
 • ‘Begin 2016 ben ik met Marc gaan trainen en heb ik met zijn hulp een switch gemaakt. De eerste 30 kilo zijn er in rap tempo van af gegaan. Marc motiveert, ook op momenten dat je er doorheen zit. Met goede adviezen en persoonlijke aandacht trekt hij je er doorheen. Ik kan iedereen aanraden met Marc en zijn team te trainen!’

  Geesje Reitsma
 • ‘Na 5 maanden trainen met z’n ups en downs maar elke keer toch weer gemotiveerd worden door Marc  en zijn team is mijn vetpercentage van 35 % naar 17,1 % gegaan en ben ik nu ruim 18 kg lichter.’

  Maikel
 • “Na altijd veel gesport te hebben, enkele blessures verder en telkens niet de juiste motivatie te hebben gevonden heb ik in maart de knoop doorgehakt. Ik wil weer beginnen en dit keer gaan we het goed doen! Na wat zoekwerk uitgekomen bij Marc voor een proefles. Fantastisch! Zoveel sportscholen aan de binnenkant gezien, maar waar ik nooit langer dan 3 maanden bleef plakken. Hier heb ik echt de juiste en professionele begeleiding en de push die ik nodig had om echt gemotiveerd te gaan sporten. Altijd iemand op de vloer die mij helpt, hulp bij mijn voeding en bovenal een zeer professioneel team! Heel blij dat ik begonnen ben, want mijn vetpercentage gaat naar beneden en ik merk dat mijn lichaam gevormder wordt. Werken aan de beste versie van mijzelf, bedankt team!”

  Leonoor Kinkel
 • “Eindelijk eens goede resultaten in een gezellige, kleinschalige gym waar je continu tot het uiterste wordt gedreven.
  Persoonlijke begeleiding elke keer dat je komt trainen, zo blijf je je oefeningen goed uitvoeren en worden de gewichten elke keer aangepast naar je kunnen.

  Binnen no-time resultaat,

  Ik zeg doen!”

  Meike
 • In de loop der jaren ben ik al lid geweest van heelveel sportscholen.Nog nooit heb ik zoveel resultaat geboekt als nu door de combinatie van goed begeleid sporten, trainingsschema’s, voeding en iedere 4-6 weken een meting. Nu zit ik letterlijk en figuurlijk goed in mijn vel. De groep is nooit groter dan 8 personen wat zorgt voor een persoonlijke sfeer.

  Nicole Slegtenhorst-Kors
 • “Ik heb een trage schildklier en dacht: ik zal nooit meer afvallen. Alles duurt bij mij 2x langzamer en ik moet 2x harder mijn best doen. Door mijn schildklier heel veel aangekomen en daarbij kreeg ik ook rugklachten. Totdat ik bij Marc Hogervorst ging trainen. Door de oefeningen die ik moest doen, is mijn rug sterker geworden en voel ik mij fitter. Daarnaast heb ik de 9-dagen challenge gedaan en ben een paar kilos afgevallen. Ik had gedacht dat dit nooit meer zou gebeuren. Maar het is gelukt en ik ben Marc daar erg dankbaar voor. Dankzij zijn hulp en van zijn team heb ik weer vertrouwen in mijzelf en ga ik die overtollige kilo’s aanvechten!”

  Ivy Simons
 • “GEVONDEN!!!!!!!!! Heel lang gezocht, heel veel geprobeerd, maar nu echt gevonden! De begeleiding en het persoonlijke dat ze allemaal beloven…… ik kon het tot voor kort nergens vinden. Echte belangstelling voor hoe het met je gaat , hulp met je voeding hulp met de oefeningen….. en zo af en toe een schop onder mijn kont als ik die nodig heb.., gewoon echte aandacht!

  In korte tijd heb ik hierdoor al heel veel bereikt! Ik ben nog niet waar ik zijn wil maar de spirit en het begin is er! Echt voor iedereen , jong, oud, groot, klein dik of dun een persoonlijk schema. Sporten met heel veel plezier en fantastisch resultaat.”

  Nilca
 • Toen ik met Personal Training bij Marc begon, was m’n vetpercentage 25,6%. Inmiddels zit ik op 19,5%, ben ik fit en zit ik weer vol energie. Naast het geven van PT lessen, is Marc een motivatie voor mij met z’n enthousiaste en ondernemende ideeën. MH Food Inspiration is hierbij een handige aanvulling op PGMH, om m’n laatste doelen te bereiken en inspiratie te krijgen voor lekkere en gezonde recepten.’ 
  Mélanie Snoeks
 • “Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen maar ik vind sporten heerlijk!
  Ik begon bij Marc en was meteen duidelijk deze man heeft er verstand van!
  Goede begeleiding in sport in voeding en supplementen aangepast op jou behoefte en mocht je een blessure hebben dan weet hij of ze team er raad mee.
  Je word echt super begeleid en er word na x aantal weken weer een nieuw trainingschema gemaakt en word je opnieuw uitgedaagd.
  Je zoekt elke keer de grens op en gaat tot de max! Dan krijg je resultaat.
  Ik ben enorm blij dat ik hier ben gaan sporten want zonder Marc en zijn team was ik niet zover gekomen.
  Het is en blijft een proces wat je zelf ondergaat maar de begeleiding en de motivatie is zo enorm belangrijk en die heb ik gelukkig gevonden!”

  Kim Stokman
 • “Verschillende sportscholen geprobeerd en eigenlijk was het nooit wat ik hoopte te vinden bij persoonlijke begeleiding. Tot ik bij Marc Hogervorst terecht kwam. Want hier wordt je wel in de gaten gehouden als je sport en erop gewezen als je de oefening niet helemaal goed doet. En het voedingsadvies wat je meekrijgt werkt ook echt. Marc stelde een doel waarvan ik dacht dat het niet haalbaar zou zijn. Maar vandaag exact 3 maanden nadat ik ben begonnen is mijn doel bereikt. Op naar een vetpercentage onder de 20%.”

  Ingeborg Biemans

Swipe naar rechts en links voor meer testimonials.

Onze mogelijkheden en tarieven

Personal

1x per week
1 op 1 
met jouw TOP trainer

Personal Hormonal Profiling
Persoonlijk voedingsadvies
Voor jou werkende trainingsschema’s
Persoonlijk supplementenadvies

Gratis personal fitness
Gratis mhfoodinspiration.nl
10% korting op supplementen
24/7 contact met coach

Elke 4 weken voortgangsmetingen
Elke training evaluatie met trainer

€67,-

(per training)
(12 weken traject)

Personal Plus

2x per week
1 op 1 
met jouw TOP trainer

Personal Hormonal Profiling
Persoonlijk voedingsadvies
Voor jou werkende trainingsschema’s
Persoonlijk supplementenadvies

Gratis personal fitness
Gratis mhfoodinspiration.nl
15% korting op supplementen
24/7 contact met coach

Elke 4 weken voortgangsmetingen
Elke training evaluatie met trainer

€63,-

(per training)
(12 weken traject)

Personal Premium

3x per week
1 op 1 
met jouw TOP trainer

Personal Hormonal Profiling
Persoonlijk voedingsadvies
Voor jou werkende trainingsschema’s
Persoonlijk supplementenadvies

Gratis personal fitness
Gratis mhfoodinspiration
20% korting op supplementen
24/7 contact met coach

Elke 4 weken voortgangsmetingen
Elke training evaluatie met trainer

€61,-

(per training)
(12 weken traject)

6 weken traject +20%
30 minuten trainingen 65%
ELITE Personal Trainer +15%

1 op 2 training + 10%,- per training

Geïnteresseerd in onze
Personal Fitness mogelijkheden?