Personal Hormonal Profiling

Een voedingsadvies is in de basis voor (bijna) iedereen hetzelfde, maar om jouw droomlichaam te krijgen moet je een op jou afgestemd trainings- en voedingsplan volgen. Wij kijken, nav een 12 punts huidplooimeting en een uitgebreide anamneselijst, wat jij nodig hebt om optimale resultaten te kunnen behalen.

Een veel gestelde vraag is: Waarom lukt het mij niet om een gezond lichaamsgewicht te bereiken, te behouden en mij beter en gezonder te voelen?

Het antwoord op deze vraag is: Hormonale Balans.

Hormonen reguleren namelijk onze stofwisseling, eetlust, kracht en de omvang van onze spieren. Hormonen bepalen ook waar en hoeveel vet we opslaan. Ze bepalen als het ware dus onze weegschaal. Ook hoe we ons voelen wordt hormonaal bepaald.

Door jouw voeding aan te passen en gericht te trainen zorg je ervoor dat jouw hormonen weer in balans komen, waardoor je afvalt of aankomt. Klachten zoals slecht slapen, winderigheid, opgeblazen gevoel na het eten, prikkelbaarheid, mood swings en nog veel meer ongemakken zullen verbeteren of zelfs verdwijnen.
Kortom je gaat er niet alleen beter uitzien, je gaat je ook beter voelen!

Reviews

Na mijn zwangerschap was het echt weer tijd om in beweging te komen. In de sportschool deed ik altijd maar wat zonder een concreet plan. Bij Marc krijg je een gericht trainingsschema wat precies aansluit bij je doel en gericht op jouw situatie. Nu 4 weken later is het resultaat duidelijk te zien. Ik voel me fitter en mijn lichaam wordt strakker. De meetmomenten zijn een goede motivatie om door te gaan. Door te zien dat je vooruit gaat wil je meer!

Emilie Geers-Vreeburg

‘Begin 2016 ben ik met Marc gaan trainen en heb ik met zijn hulp een switch gemaakt. De eerste 30 kilo zijn er in rap tempo van af gegaan. Marc motiveert, ook op momenten dat je er doorheen zit. Met goede adviezen en persoonlijke aandacht trekt hij je er doorheen. Ik kan iedereen aanraden met Marc en zijn team te trainen!’

Geesje Reitsma

‘Na 5 maanden trainen met z’n ups en downs maar elke keer toch weer gemotiveerd worden door Marc  en zijn team is mijn vetpercentage van 35 % naar 17,1 % gegaan en ben ik nu ruim 18 kg lichter.’

Maikel

“Begin 2016 ben ik met Marc gaan trainen en heb ik met zijn hulp een switch gemaakt. De eerste 30 kilo zijn er in rap tempo van af gegaan. Marc motiveert, ook op momenten dat je er doorheen zit. Met goede adviezen en persoonlijke aandacht trekt hij je er doorheen. Ik kan iedereen aanraden met Marc en zijn team te trainen!” read more

Geesje Reitsma

“Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen maar ik vind sporten heerlijk!
Ik begon bij Marc en was meteen duidelijk deze man heeft er verstand van!
Goede begeleiding in sport in voeding en supplementen aangepast op jou behoefte en mocht je een blessure hebben dan weet hij of ze team er raad mee.
Je word echt super begeleid en er word na x aantal weken weer een nieuw trainingschema gemaakt en word je opnieuw uitgedaagd.
Je zoekt elke keer de grens op en gaat tot de max! Dan krijg je resultaat.
Ik ben enorm blij dat ik hier ben gaan sporten want zonder Marc en zijn team was ik niet zover gekomen.
Het is en blijft een proces wat je zelf ondergaat maar de begeleiding en de motivatie is zo enorm belangrijk en die heb ik gelukkig gevonden!”

Kim Stokman

“Ik had al 13 jaar pijn in mijn lijf door fibromyalgie. Traject doorlopen bij Reade maar niets hielp. Totdat ik Marc tegen kwam. Hij beloofde mij pijnvrij en blessure vrij te krijgen. Nu 3 maanden later kan ik niet anders zeggen dan chapeau!!! Het is hem gelukt. Ikvoel me super train 3x per week en eet gezond. Ik raad het iedereen aan!!”

Monique Hollander

“In de loop der jaren ben ik al lid geweest van heelveel sportscholen.Nog nooit heb ik zoveel resultaat geboekt als nu door de combinatie van goed begeleid sporten, trainingsschema’s, voeding en iedere 6 weken een meting. Nu zit ik letterlijk en figuurlijk goed in mijn vel. De groep is nooit groter dan 7 personen wat zorgt voor een persoonlijke sfeer.”

Nicole Slegtenhorst
“Ondanks dat ik mezelf niet te dik vond, was ik niet fit. Vaak ziek, rugklachten, moe en net 2 – 3 kilo te zwaar.
Na veel tegenzin toch begonnen bij Marc en na 2 weken had ik de smaak goed te pakken.
Ik viel een beetje af, maar werd vooral veel fitter, sterker en gespierder.
Het PHP eten viel niet altijd mee, maar als ik nu een weekend zwaar getafeld heb weet ik precies wat ik moet doen om weer terug in het gareel te komen.
Ziek ben ik echt nooit meer, mijn rug is sterk. Maar moe… ja dat ben ik nog steeds, maar dan van die lekkere lome vermoeidheid door die bikkels die circuitjes geven. Heerlijk!”
Pleunie de Wit

“Ik ben superblij met Personal Hormonal Profiling! Mn darmen zijn nog nooit zo rustig geweest, snel resultaat en t voorgestelde weekmenu neemt me veel tijd uit handen!”

Angelica Geerlings

“Ruim 4 kilo vet kwijt in 4 weken. Makkelijk vol te houden met deze lekkere gerechten en eindelijk van mijn opgeblazen gevoel af!”

Janneke Vink-Hulleman

Eten volgens de ‘caveman rules’

Om een verbetering te krijgen in je ‘bodycomposition’ ga je anders eten. Omdat bepaalde voedingsstoffen niet goed met elkaar verteren, ga je koolhydraten gescheiden eten van eiwitten en vetten. Zo eet je, indien toegestaan in je profiel, maximaal 2 koolhydraatmaaltijden per dag en verder alleen combinaties van eiwitten en vetten. Dit is één van de ‘caveman rules’. Om de vertering van eiwitten te optimaliseren gebruiken Fundazymes. Dit is 1 van de belangrijkste supplementen die je nodig hebt, wanneer je een blijvend resultaat wilt bereiken.

Ik durf dan ook gegarandeerde resultaten te beloven op het moment dat jij doet wat wij adviseren. Dit betekent dat je ná 6 weken 80 procent goed doet en 20% niet optimaal.

Tarieven voor PHP protocol waarmee je in je eigen gym kunt trainen.

 • 45 minuten consult
 • 12 punts huidplooimeting
 • Uitgebreide anamnese vragenlijst
 • Personal Hormonal Profiling
 • Persoonlijk trainingsadvies
 • Persoonlijk voedingsadvies
 • Persoonlijk supplementenadvies
 • Uitgebreide manual met informatie
 • 1 maand gratis MH Food Inspiration

€ 97,-

 • 45 minuten consult
 • 2 x 12 punts huidplooi (voor- en nameting)
 • Uitgebreide anamnese vragenlijst
 • Personal Hormonal Profiling
 • Persoonlijk trainingsadvies
 • Persoonlijk voedingsadvies
 • Persoonlijk supplementenadvies
 • 1 uur Personal Training voor uitleg programma en trainingsschema’s
 • Uitgebreide manual met informatie
 • 1 maand gratis MH Food Inspiration

€ 147,-