Personal Fitness

 • Maximaal 8 mensen per lesuur
 • Begeleiding door personal trainers
 • Onbeperkt trainen
 • Inschrijven in online agenda
 • Gratis MH Food Inspiration

Reviews

 • ‘Begin 2016 ben ik met Marc gaan trainen en heb ik met zijn hulp een switch gemaakt. De eerste 30 kilo zijn er in rap tempo van af gegaan. Marc motiveert, ook op momenten dat je er doorheen zit. Met goede adviezen en persoonlijke aandacht trekt hij je er doorheen. Ik kan iedereen aanraden met Marc en zijn team te trainen!’

  Geesje Reitsma
 • “Ik heb een trage schildklier en dacht: ik zal nooit meer afvallen. Alles duurt bij mij 2x langzamer en ik moet 2x harder mijn best doen. Door mijn schildklier heel veel aangekomen en daarbij kreeg ik ook rugklachten. Totdat ik bij Marc Hogervorst ging trainen. Door de oefeningen die ik moest doen, is mijn rug sterker geworden en voel ik mij fitter. Daarnaast heb ik de 9-dagen challenge gedaan en ben een paar kilos afgevallen. Ik had gedacht dat dit nooit meer zou gebeuren. Maar het is gelukt en ik ben Marc daar erg dankbaar voor. Dankzij zijn hulp en van zijn team heb ik weer vertrouwen in mijzelf en ga ik die overtollige kilo’s aanvechten!”

  Ivy Simons
 • “Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen maar ik vind sporten heerlijk!
  Ik begon bij Marc en was meteen duidelijk deze man heeft er verstand van!
  Goede begeleiding in sport in voeding en supplementen aangepast op jou behoefte en mocht je een blessure hebben dan weet hij of ze team er raad mee.
  Je word echt super begeleid en er word na x aantal weken weer een nieuw trainingschema gemaakt en word je opnieuw uitgedaagd.
  Je zoekt elke keer de grens op en gaat tot de max! Dan krijg je resultaat.
  Ik ben enorm blij dat ik hier ben gaan sporten want zonder Marc en zijn team was ik niet zover gekomen.
  Het is en blijft een proces wat je zelf ondergaat maar de begeleiding en de motivatie is zo enorm belangrijk en die heb ik gelukkig gevonden!”

  Kim Stokman
 • Toen ik met Personal Training bij Marc begon, was m’n vetpercentage 25,6%. Inmiddels zit ik op 19,5%, ben ik fit en zit ik weer vol energie. Naast het geven van PT lessen, is Marc een motivatie voor mij met z’n enthousiaste en ondernemende ideeën. MH Food Inspiration is hierbij een handige aanvulling op PGMH, om m’n laatste doelen te bereiken en inspiratie te krijgen voor lekkere en gezonde recepten.’ 
  Mélanie Snoeks
 • “In de loop der jaren ben ik al lid geweest van heelveel sportscholen.Nog nooit heb ik zoveel resultaat geboekt als nu door de combinatie van goed begeleid sporten, trainingsschema’s, voeding en iedere 6 weken een meting. Nu zit ik letterlijk en figuurlijk goed in mijn vel. De groep is nooit groter dan 7 personen wat zorgt voor een persoonlijke sfeer.”

  Nicole Slegtenhorst
 • In de loop der jaren ben ik al lid geweest van heelveel sportscholen.Nog nooit heb ik zoveel resultaat geboekt als nu door de combinatie van goed begeleid sporten, trainingsschema’s, voeding en iedere 4-6 weken een meting. Nu zit ik letterlijk en figuurlijk goed in mijn vel. De groep is nooit groter dan 8 personen wat zorgt voor een persoonlijke sfeer.

  Nicole Slegtenhorst-Kors
 • “Ben hier sinds september aan de slag gegaan om fitter te worden en af te vallen. Ben heel blij met wat ik bereikt heb en zeker dat ik me veel fitter voel. Vindt de persoonlijke begeleiding heel fijn. Ik wilde nooit sporten, vond het niet leuk maar kom hier 3 keer per week met veel plezier.”

  Margret Durinck
 • “Inmiddels ruim een jaar lid en nog steeds heel erg blij met mijn keuze! Goede begeleiding van de trainers, je word steeds opnieuw elke training weer uitgedaagd waardoor je goede resultaten boekt!”

  Barbara
 • “Problemen met diep gaan tijdens sporten? Diep gaan leer je hier…..!”

  Annemiek Goossens
 • “Na altijd veel gesport te hebben, enkele blessures verder en telkens niet de juiste motivatie te hebben gevonden heb ik in maart de knoop doorgehakt. Ik wil weer beginnen en dit keer gaan we het goed doen! Na wat zoekwerk uitgekomen bij Marc voor een proefles. Fantastisch! Zoveel sportscholen aan de binnenkant gezien, maar waar ik nooit langer dan 3 maanden bleef plakken. Hier heb ik echt de juiste en professionele begeleiding en de push die ik nodig had om echt gemotiveerd te gaan sporten. Altijd iemand op de vloer die mij helpt, hulp bij mijn voeding en bovenal een zeer professioneel team! Heel blij dat ik begonnen ben, want mijn vetpercentage gaat naar beneden en ik merk dat mijn lichaam gevormder wordt. Werken aan de beste versie van mijzelf, bedankt team!”

  Leonoor Kinkel
 • “Eindelijk eens goede resultaten in een gezellige, kleinschalige gym waar je continu tot het uiterste wordt gedreven.
  Persoonlijke begeleiding elke keer dat je komt trainen, zo blijf je je oefeningen goed uitvoeren en worden de gewichten elke keer aangepast naar je kunnen.

  Binnen no-time resultaat,

  Ik zeg doen!”

  Meike
 • “Ik had al 13 jaar pijn in mijn lijf door fibromyalgie. Traject doorlopen bij Reade maar niets hielp. Totdat ik Marc tegen kwam. Hij beloofde mij pijnvrij en blessure vrij te krijgen. Nu 3 maanden later kan ik niet anders zeggen dan chapeau!!! Het is hem gelukt. Ikvoel me super train 3x per week en eet gezond. Ik raad het iedereen aan!!”

  Monique Hollander

Swipe naar rechts en links voor meer testimonials.

Onze mogelijkheden en tarieven

Fit & Revalidatie

Met onze unieke Mylogenics methode behandelen we de oorzaak van jouw klacht. Wij ondersteunen dit door training en voeding.

Al na 1 behandeling resultaat!

Personal Hormonal Profiling
Persoonlijk trainings- en voedingsadvies
Persoonlijk supplementenadvies
Elke 4 weken voortgangsmetingen en aanpassingen ten behoeve van jouw doel

Gratis mhfoodinspiration.nl
Altijd begeleid door TOP personal trainers
Evaluaties met trainer
Inclusief groepslessen

Vetverbranding

Unieke training- & voedingsprogramma waarbij het doel is om jouw vetverbranding op een efficiënte manier 24 uur per dag naar een hoger niveau te tillen.

Resultaat gegarandeerd!

Personal Hormonal Profiling
Persoonlijk trainings- en voedingsadvies
Persoonlijk supplementenadvies
Elke 4 weken voortgangsmetingen en aanpassingen ten behoeve van jouw doel

Gratis mhfoodinspiration.nl
Altijd begeleid door TOP personal trainers
Evaluaties met trainer
Inclusief groepslessen

Kracht & Spieren

Zichtbare spieren
Training, voeding, suppletie en stress afgestemd op jou persoonlijke situatie en spiertype.

100% effort | 100% resultaat!

Personal Hormonal Profiling
Persoonlijk trainings- en voedingsadvies
Persoonlijk supplementenadvies
Elke 4 weken voortgangsmetingen en aanpassingen ten behoeve van jouw doel

Gratis mhfoodinspiration.nl
Altijd begeleid door TOP personal trainers
Evaluaties met trainer
Inclusief groepslessen

3 maanden: €125,- per maand | 6 maanden: €109,- per maand | 12 maanden: €95,- per maand

Geïnteresseerd in onze
Personal Training mogelijkheden?